BONES NOTÍCIES PELS USUARIS DEL TRANSPORT PÚBLIC

Hola, 

Et volem portar una molt bona notícia que segur que t’interessa!

I és que aquesta setmana hem arribat a un PRIMER ACORD pels pressupostos catalans del 2023

S’ALLARGA LA REBAIXA AL TRANSPORT PÚBLIC TOT EL 2023!

Un primer acord que permet que Catalunya avanci en mobilitat sostenible al mateix temps que protegeix i millora la vida de la gent davant la pujada de preus. T’ho expliquem:

No sé si recordaràs que fa uns mesos el Govern de l’Estat va anunciar l’extensió dels abonaments gratuïts de Renfe durant tot el 2023.

Doncs ara, gràcies a la feina d’En Comú Podem, hem aconseguit que a Catalunya també S’ALLARGUI LA REBAIXA DEL TRANSPORT PÚBLIC que vam aprovar per fer front a la crisi al llarg de TOT EL 2023.

I això no és tot. També portem dues bones notícies pels més joves.

TRANSPORT GRATUÏT ALS MENORS DE 16 ANYS A TOTA CATALUNYA:
Fins ara, la T-16 gratis només existia a les 6 zones de l’ATM i, per tant, a la resta de Catalunya, els menors de 16 anys havien de pagar el transport públic. Doncs a partir d’ara, els MENORS DE 16 ANYS podran accedir al TRANSPORT PÚBLIC GRATIS a TOTA Catalunya.

S’AMPLIA LA T-JOVE FINS ALS 30 ANYS:
A partir d’ara, l’edat màxima per adquirir la T-JOVE passarà dels 25 anys FINS ALS 30 ANYS! Et queda algun dubte o vols dir-nos què et sembla aquest primer acord? T’escoltem a les nostres xarxes socials. => Comparteix perquè arribi a tothom.

Leave a Comment